Workshops

Bij Yogasmiley kunnen kinderen niet alleen terecht voor reguliere kinderyogalessen, maar ook worden er regelmatig leuke workshops georganiseerd! Houd onze website en de updates op Facebook in de gaten voor alle nieuwtjes over workshops en andere speciale activiteiten.

Wobbelyoga Original
4 tot 8 jaar

In deze leuke workshop gaan kinderen yogahoudingen oefenen op de Wobbel! De originele Wobbel is een houten bord, dat wel lijkt op een kromme surfplank. Deze gebruiken we alleen niet in de zee, maar gewoon op de vloer.

Met de Wobbel gaat er een nieuwe wereld aan oefeningen en verhalen voor de kinderen open. Iedere keer staat een ander thema centraal. Het mooiste van yoga wordt gecombineerd met alle nieuwe mogelijkheden van de Wobbel!

Wobbelyoga Original is extra leuk, want door de Wobbel wordt het nog spannender om de yogahoudingen te oefenen. Op een leuke, uitdagende manier wordt er gewerkt aan kracht en balans. Tijdens een workshop Wobbelyoga Original vergroten kinderen hun lichaamsbesef en zie je hun zelfvertrouwen groeien.

Inspanning en ontspanning worden afgewisseld. Aan het einde van de workshop stapt ieder kind ontspannen, trots en met een grote glimlach van de Wobbel af.

Woensdag 17 april om 14:00 - 15:00

Zondag 19 mei om 11:15 - 12:15

Voor kinderen van 4 tot 8 jaar

€10 per kind

Pyjama Wobbelyoga
6 tot 12 Jaar

In deze workshop Pyjama Wobbelyoga gaan kinderen yogahoudingen uitoefenen op de Wobbel in hun pyjama.
Tijdens de workshop hangt de yogaruimte vol met sfeervolle lichtgevende sterretjes waardoor we een nachtelijk effect creëren. Na de workshop drinken we samen een kopje warme thee met honing.

Wat doen we precies?
Kinderen gaan yogahoudingen oefenen op de Wobbel! De originele Wobbel is een houten bord, dat wel lijkt op een kromme surfplank. Deze gebruiken we alleen niet in de zee, maar gewoon op de vloer.

Wobbelyoga is extra leuk, want door de Wobbel wordt het nog spannender om de yogahoudingen te oefenen. Op een leuke, uitdagende manier wordt er gewerkt aan kracht en balans. Tijdens de workshop Wobbelyoga Pyjama vergroten kinderen hun lichaamsbesef en zie je hun zelfvertrouwen groeien. Inspanning en ontspanning worden afgewisseld. Aan het einde van de workshop stapt ieder kind ontspannen, trots en met een grote glimlach van de Wobbel af.

Zaterdag 6 april 18:30 - 19:30

Zaterdag 11 mei 18:30 - 19:30

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar

€10 per kind

Wobbelyoga XL
8 tot 12 jaar

Kinderen van 8 tot 12 jaar gaan in de workshop Wobbelyoga XL aan de slag met yogahoudingen op de grote Wobbel. Deze kromme, houten plank, die wat wegheeft van een surfplank, maakt het oefenen van de houdingen extra uitdagend!

De houdingen tijdens de workshop Wobbelyoga XL zijn wat lastiger dan de houdingen uit de workshop Wobbelyoga Original.

De workshop staat in het teken van een thema, dat aansluit op de belevingswereld van de kinderen in de groep. Inspanning op de Wobbel XL wordt afgewisseld met ontspanning. Na de workshop stappen de kinderen ontspannen en met een grote glimlach van hun Wobbel XL af.

Zondag 30 juni 11:15 - 12:15

Voor kinderen van 8 tot 12 jaar

€10 per kind

Ouder-kindyoga
4 tot 8 jaar + één ouder

De workshop Ouder-kindyoga draait om samen bewegen en ontspannen. De interactie tussen het kind en de ouder of verzorger staat centraal.

Door te oefenen met duo-houdingen, brengen ouder en kind op een bijzondere manier tijd met elkaar door. Tijdens de workshop leer je op een nieuwe manier samenwerken, waarbij samen plezier beleven bovenaan staat!

De workshop bestaat uit een warming-up, het oefenen van duo-houdingen, een ademspel, massage en tot slot een moment van ontspanning.

Zondag 31 maart 15:00 - 16:00

Zondag 7 april 11:15 - 12:15

Voor kinderen van 4 tot 8 jaar met één ouder

€16 samen

Ouder-Kind Wobbelyoga
4 – 9 jaar + één ouder

De workshop Ouder-kind wobbelyoga draait om samen bewegen en ontspannen. De interactie tussen het kind en de ouder of verzorger staat centraal.

Door te oefenen met een wobbel, brengen ouder en kind op een bijzondere manier tijd met elkaar door. Tijdens de workshop leer je op een nieuwe manier samenwerken, waarbij samen plezier beleven bovenaan staat!

De workshop bestaat uit een warming-up, het oefenen van duo-houdingen, op een leuke en uitdagende manier word er gewerkt aan kracht en balans tot slot een moment van ontspanning.

Zondag 7 april om 15:00 -16:00

Voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar en één ouder

€16 samen

Peuter Wobbelyoga
2,5 t/m 4 jaar + één ouder

Een van de ouders mag mee op yoga-ontdekking tijdens de workshop Peuter Wobbelyoga. De workshop draait om samen bewegen en ontspannen. De interactie tussen het kind en de ouder of verzorger staat centraal.

Door te oefenen met een wobbel, brengen ouder en kind op een bijzondere manier tijd met elkaar door. Tijdens de workshop leer je op een nieuwe manier samenwerken, waarbij samen plezier beleven bovenaan staat!

Yogadocente Nathaly zorgt er altijd voor dat de workshops aansluiten op de belevingswereld van peuters. Ze neemt de kleintjes mee naar creatieve werelden: kabouters in het bos, acrobaten in het circus, of zwemmen in de zee tijdens vakantie. Al spelenderwijs worden yoga- en ademhalingsoefeningen met de peuters gedaan. Na de workshop gaan de kinderen en hun ouder ontspannen weer naar huis.

Zondag 12 mei 11:15 - 12:15

Voor kinderen van 2,5 tot en met 4 jaar en één ouder

€16 samen

Acroyoga voor kinderen
6 t/m 12 jaar

Tijdens de workshop leer je op een nieuwe manier samenwerken, waarbij samen plezier beleven bovenaan staat! De workshop bestaat uit een warming-up, het oefenen van verschillende duo-houdingen, op een leuke en uitdagende manier word er samen gewerkt aan kracht en balans tot slot een moment van ontspanning.

Zondag 31 maart 11:15 - 12:15

Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar

€10 per kind

Baby Yoga
3 maanden + één ouder

Baby Yoga versterkt de onderlinge band tussen ouder en kind. De baby raakt spelenderwijs vertrouwd met zijn eigen lichaam.

Wat gaan we doen?
* yoga oefeningen samen met de ouder
* schommel, klim- en klauter oefeningen
* baby massage en ontspanning
* thee drinken met andere ouders

Zondag 24 maart 13:00 - 14:00

Voor baby's vanaf 3 maanden

€16 samen