Lessen

Yoga van 2 tot 16 jaar.

Peuteryoga - 2 tot 4 jaar

Een van de ouders mag mee op yoga-ontdekking bij de lessen voor peuters! Yogadocente Nathaly zorgt er altijd voor dat de lessen aansluiten op de belevingswereld van peuters. Ze neemt de kleintjes mee naar creatieve werelden: kabouters in het bos, acrobaten in het circus, of zwemmen in de zee tijdens vakantie. Al spelenderwijs worden yoga- en ademhalingsoefeningen met de peuters gedaan. Na de les gaan de kinderen - én hun ouders - ontspannen weer naar huis. 

Kinderyoga - 4 tot en met 7 jaar 

Een prachtige wandeling door de jungle die vol zit met apen? Een winters avontuur door sneeuwpoppenland? Of rondspringen als een kangoeroe door de woestijn? Tijdens de yogalessen voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar gaan we op avontuur! Het is een vrolijke, actieve les, waarbij de kinderen op ontdekkingstocht gaan door hun fantasie. Nadat de houdingen zijn geoefend, rusten de kinderen uit van hun belevenissen. Dan nog even bijkomen met een kopje thee, zodat ze voldaan en uitgerust naar huis kunnen. 

Kinderyoga - 6 tot en met 10 jaar 

Vuur, water, lucht, aarde: in de yogalessen voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar worden grootse avonturen gecombineerd met een kennismaking met de elementen. De kinderen leren nieuwe houdingen, maar het allerbelangrijkste blijft dat ze plezier beleven aan de les. Kinderen mogen daarom altijd meebeslissen over de thema’s en de houdingen die ze leuk vinden: of dat nu de kinderzonnegroet is of de ondersteboven hond! 

Tieneryoga - 11 tot en met 16 jaar 

Tijdens de lessen voor tieners van 11 tot en met 16 jaar gaan we meer de diepte in. Yogahoudingen worden geoefend in het kader van thema’s waar zij zich volop mee bezighouden: vriendschap, liefde en geluk. De lessen beginnen actief, maar eindigen met ontspanning. Na een kopje thee of fruitwater, gaan de tieners vol zelfvertrouwen weer naar huis. 

Wij verwerken uw gegevens om uw kind te kunnen aanmelden voor een van onze lessen. U dient hiermee akkoord te gaan:

Heeft u onze huisregels gelezen en gaat u hiermee akkoord?

12 + 3 =

×