Lesoverzicht

Van peuteryoga tot tieneryoga: Yogasmiley biedt lessen voor kinderen van alle leeftijden. Alle lessen worden in kleine groepjes gegeven, zodat ieder kind volop de aandacht krijgt. Bij Yogasmiley mogen alle kinderen zijn wie ze zijn!

Onze lessen

Peuteryoga

Een van de ouders mag mee op yoga-ontdekking bij de lessen voor peuters! Yogadocente Nathaly zorgt er altijd voor dat de lessen aansluiten op de belevingswereld van peuters. Ze neemt de kleintjes mee naar creatieve werelden: kabouters in het bos, acrobaten in het circus, of zwemmen in de zee tijdens vakantie. Al spelenderwijs worden yoga- en ademhalingsoefeningen met de peuters gedaan. Na de les gaan de kinderen – én hun ouder – ontspannen weer naar huis.

Geschikt voor:
2 tot 4 jaar

Kinderyoga 

Een prachtige wandeling door de jungle, die vol zit met apen? Een winters avontuur door sneeuwpoppenland? Of rondspringen als een kangoeroe door de woestijn? Tijdens de yogalessen voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar gaan we op avontuur! Het is een vrolijke, actieve les, waarbij de kinderen op ontdekkingstocht gaan door hun fantasie. Nadat de houdingen zijn geoefend, rusten de kinderen uit van hun belevenissen. Dan nog even bijkomen met een kopje thee, zodat ze voldaan en uitgerust naar huis kunnen.

Geschikt voor:
4 t/m 7 jaar

Kinderyoga 

Vuur, water, lucht, aarde: in de yogalessen voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar worden grootse avonturen gecombineerd met een kennismaking met de elementen. De kinderen leren nieuwe houdingen, maar het allerbelangrijkste blijft dat ze plezier beleven aan de les. Kinderen mogen daarom altijd meebeslissen over de thema’s en de houdingen die ze leuk vinden: of dat nu de kinderzonnegroet is of de ondersteboven hond!

Geschikt voor:
6 t/m 10 jaar

Tieneryoga

Tijdens de lessen voor tieners van 11 tot en met 16 jaar gaan we meer de diepte in. Yogahoudingen worden geoefend in het kader van thema’s waar tieners zich volop mee bezighouden: vriendschap, liefde en geluk. De lessen beginnen actief, maar eindigen met ontspanning. Na een kopje thee of fruitwater, gaan de tieners vol zelfvertrouwen weer naar huis.

Geschikt voor:
11 t/m 16 jaar

proefles

Meld je aan voor een proefles! 

Wil jij ook een keer meedoen met een van onze lessen? Meld je aan voor een proefles! €5,00 

5 yoga tips om lekker te slapen

Deze wil ik!